Veldtekens weer verkrijgbaar, selfie-actie met buitengewone Vastenavendbelevenissen

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Vanaf 10 januari is het nieuwe Veldteke weer verkrijgbaar en ook dit jaar kun je buitengewone Vastenavendbelevenissen winnen. Je maakt kans door een originele selfie met het nieuwe Veldteke te maken en in te sturen.

De spelregels voor de selfie zijn heel eenvoudig: je mag er alleen op staan of met je opa, oma, tante, hond of vrienden. Het maakt niet uit met wie, zolang het nieuwe Veldteke er ook goed en duidelijk op staat.

De prijzen die je kunt winnen zijn:

  • Het Vette Dinsdag Ontbijt: een ontbijt bij je thuisgebracht door een adjudant met de Pèèrse op de “Vette Dinsdag” van de Optocht.
  • Een huiskamerconcert van een vastenavend dweilband én bezoek van Prins & zijn gevolg.
  • Meelopen met de Optocht als koppendrager.
  • Een ritje met de Pèèrse.
  • Mee met de Prins en de boereploeg op de vrijdagavondtoer.

Vanaf 31 januari wordt elke vrijdag de top 11 van leukste selfies van die week bekendgemaakt via de website van Stichting Vastenavend én op social media. De zondag daaropvolgend worden de prijswinnaars met de bijbehorende prijs bekendgemaakt.

Als je er snel bij bent – tot uiterlijk 2 dagen voor het Neuzebal – kan jouw selfie worden verwerkt in de film die getoond wordt vlak voor het bekend maken van het nieuwe liedje, op het grote scherm tijdens het Neuzebal. Zo ziet een bomvolle Stoelemat jouw selfie met het Veldteke voorbijkomen! Wie wil dat nu niet?!

Kijk op www.stichtingvastenavend.nl voor meer informatie over deze actie. Hier kun je ook je selfies insturen.