Vier nominaties voor BOV productie ‘De Producers’

BERGEN OP ZOOM – Voor de derde keer op rij is de BOV genomineerd voor de Amateur Musical Awards. Dit jaar maakt hun productie ‘De Producers’ maar liefst vier keer kans om in de prijzen te vallen, in de categorieën  Beste Musical, Beste Ensemble, Beste Mannelijke Hoofdrol en Beste Vormgeving – Toneelbeeld. Stichting Amateur Musical Nederland maakte de nominaties dit weekend via Facebook bekend.

De gala-avond waarop de Musical Awards worden uitgereikt, vindt dit jaar plaats op 10 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dan zal duidelijk worden of de vakjury, bestaande uit Jacques d'Ancona, Marianne van Wijnkoop, René van Kooten, Lone van Roosendaal, Hans Cornelissen en Arno Bremers, gekozen heeft voor de BOV-musical. Pia Douwes zal net als voorgaande jaren de naar haar vernoemde Talent Award uitreiken.

Extra waardering

De BOV is in ieder geval al blij met de nominaties. Deze musical werd afgelopen maart zeven keer opgevoerd in Theater de Maagd en werd door het publiek erg goed ontvangen.  Deze voordrachten zijn een mooie extra waardering, laat stichting weten in een persbericht.

Meer weten over de BOV? www.stichtingbov.nl