Visj wordt Koej

BERGEN OP ZOOM – Ze nemen er elf dagen de tijd voor, de mensen achter restaurant Visj en de opvolger van die formule. Binnenkort kan er aan De Kaai met name vlees gegeten worden. Ook de inrichting van het pand wordt volledig anders.

Meat, Broertje, Vleesj… er kwamen heel wat namen voorbij in de social media. Ook uw KijkopBergenopZoom.nl redactie deed daar aan mee. Het wordt dus Koej! De zeevruchten worden ingeruild voor vlees en daar hoort natuurlijk een andere sfeer bij. In het voormalig op- en overslagcomplex zijn ook wat kantoorruimtes gevestigd. Die gaan meer een eigen entree krijgen, net als het restaurant. Koej oogt straks als een wat robuust ingerichte gelegenheid die het visverleden snel moet doen vergeten. Op 9 oktober 2015 gaan ze al weer open, met een nieuwe kaart, een andere chef-kok en gastheer maar dezelfde initiatiefnemers op de achtergrond. Of er ook nog vis en vegetarisch gegeten kan worden vertelt het persbericht niet.