Vrolijke première van videoclip Kaatje van Glymes

BERGEN OP ZOOM – Woensdagmiddag werd er in de Bergse bios een videoclip vertoond van de stichting die zich bekommert om Stadsspeeltuin van Glymes. Met in de hoofdrol natuurlijk Kaatje van Glymes, de heldin van de speelplek.

Er is een heus speeltuinlied gemaakt en daar hoort vanzelfsprekend een videoclip bij. Kaatje en een hoop kinderen schitteren daarin, op allerlei plekken in en om de stad. In deze clip worden kinderen uitgedaagd meer buiten te spelen. Dit naar aanleiding van de 10e Buitenspeeldag die op 14 juni die door Jantje Beton wordt georganiseerd.Doel van het filmpje is natuurlijk ook een beetje reclame maken voor de kinderspeelplaats.

Gratis middag met dansspektakel

Om 15.00 uur ging de videoclip 'life' op de Facebookpagina van de Stadsspeeltuin. Wekelijks worden kinderen via Facebook opgeroepen om het dansje van Kaatje in de komende weken in te studeren. Tevens worden ze uitgenodigd om op woensdagmiddag 5 juli naar de speeltuin aan de Gertrudisboulevard te komen voor de Tweede Bergse Speeltuindag. De toegang voor de speeltuin is die middag gratis en onder leiding van Kaatje wordt dan een dansspektakel gehouden met alle aanwezige kinderen. De deelnemers verdienen een gratis toegangskaartje voor een volgend bezoek aan de speeltuin.

Na de première van de clip zijn alle medewerkers, jong en oud(er), die aan de clip meewerkten in het zonnetje gezet natuurlijk. Bestuurslid Marion Hopmans liet weten dat het erg gezellig was en dat iedereen heel enthousiast werd van het resultaat. De speeltuin is tot en met 31 oktober geopend.

Meer weten? Klik hier voor de website.

Foto's: Stichting Stadsspeeltuin Van Glymes