Vrouw gereanimeerd na val in vijver Van Duinkerkenpark

BERGEN OP ZOOM – Een drenkeling is vandaag door de brandweer en hulpdiensten uit de vijver van het Anton van Duinkerkenpark gehaald. Het zou gaan om een oudere vrouw. Zij was omstreeks half drie vanmiddag met haar scootmobiel in het water terecht gekomen, waarna omstanders de politie waarschuwden. De hulpverleners kwamen met groot materieel ter plaatse; de vrouw is ter plekke gereanimeerd.

De vrouw is door omstanders uit het water gehaald en door agenten gereanimeerd. "Op dat moment was ze niet bij kennis en had ze geen hartslag meer", laat de polite weten. "Door de reanimatie kwam er een lichte hartslag terug. De bejaarde vrouw is door de ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom overgebracht."

Groot materieel

Er is groot materieel ingezet door hulpdiensten. Ze waren met een hoogwerker, een tankautospuit, een waterongevallenwagen en een ambulance naar het park gekomen. Ook zou een traumahelicopter zijn ingezet. Over de huidige toestand van het slachtoffer is weinig bekend, aldus de politie; ook is nog niet duidelijk hoe zij te water is geraakt.

Bron: Brandweerspotters / Politie RE Zeeland-West-Brabant