Vrouw gewond bij woningoverval Lepelstraat

LEPELSTRAAT – De bewoonster van een huis aan de Hof van Eden is vrijdagmiddag bij een overval gewond geraakt. Rond half twee kreeg de politiemeldkamer een melding van een woningoverval, waarbij de overvaller was binnengedrongen. De bewoonster raakte bij het incident gewond. Zij was wel aanspreekbaar en is door medewerkers van de ambulancedienst in haar huis behandeld.

De dader is na de overval in onbekende richting gevlucht. De politie heeft onmiddellijk een Burgernetbericht verspreid met daarin het signalement van de overvaller. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 30 jaar oud, lengte ongeveer 180 centimeter. Hij heeft bruin haar en is ongeschoren. Hij droeg een rood petje, een donkere jas, een rode polo en handschoenen.

Onderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar deze woningoverval. Agenten horen getuigen. Ook stelt een forensisch medewerker een sporenonderzoek in. De politie heeft met een hond de omgeving afgespeurd. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Hebt u informatie over de overval of over de dader? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant