VVV Brabantse Wal op Vakantiesalon in Antwerpen

BERGEN OP ZOOM / ANTWERPEN – Vakantiesalon Vlaanderen is een grote beurs in de Antwerp Expo hallen, waar de hele wereld kan laten zien waarom toeristen juist in die regio moeten komen vertoeven. Ook VVV Brabantse Wal staat daar van 21 tot en met 25 januari met een eigen stand.

Er wordt flink uitgepakt! Er komt een presentatie van 105 vierkante meter op de 38e editie van deze vakantiebeurs, met als blikvanger een soort tunnel waar bezoekers doorheen kunnen lopen om de Brabantse Wal alvast een beetje te ervaren. Het aanwezige promoteam maakt er ter plekke Poloraid foto's met een Brabantse Wal boodschap, die natuurlijk meteen worden mee gegeven. In het weekend is er een proeverij waarbij bezoekers kunnen genieten van streeklekkernijen.

Samen met leden van de Ondernemers Vereniging Toerisme & Recreatie Brabantse Wal gaan de VVV mensen er alles aan doen om de bezoekers te enthousiasmeren en inspireren voor de vele mogelijkheden van de Brabantse Wal.

De Vakantiesalon is alle dagen geopend van 10 tot 18 uur en vindt plaats in Antwerp Expo aan de Jan Van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. Meer informatie? www.vakantiesalon-vlaanderen.com