Wat een feest: Kip en Apie bij Circus Barani

Foto's: KijkopBergenopZoom.nl

BERGEN OP ZOOM – Het circus in de stad! Circus Barani is neergestreken op evenemententerrein Kijk in de Pot. Een feest voor jong en oud… zeker voor kinderen. Maar voor kinderen die het thuis moeilijk hebben is een bezoekje aan een circus ver weg. Gelukkig organiseert Kip en Apie kinderfeestjes voor deze groep jongens en meisjes. KijkopBergenopZoom.nl gaf tien toegangskaarten weg aan Kip en Apie, die ter beschikking zijn gesteld door het Circus Barani. Vanmiddag was de groep bij de voorstelling.

Met blozende wangen keken de kinderen naar de acts van de actrobaten, de clown en natuurlijk de dierenshows. Tien kinderen tussen de drie en twaalf jaar oud, afkomstig uit de hele regio; van Putte tot aan Oud-Gastel. Na afloop mochten de kinderen zelfs nog een rondje in de piste meerijden op de pony. En ze konden even spreken met een échte circusmevrouw. En dat vonden ze best wel spannend. Het was allemaal even indrukwekkend: de messenwerpers, de toeren van de acrobaten. Uiteindelijk mochten ze óók nog samen op de foto.

De voorstelling van vanmiddag is afgelopen. Maar niet getreurd: Circus Banari is nog tot en met zondag 30 april in Bergen op Zoom. Wie het leukste familiecircus van Nederland óók wil zien heeft nog alle kans! En er zijn nog volop kaarten te koop.

Circus Barani kent 2 soorten plaatsen. Loge en 1e rang. Met een logekaart zit u direct aan de pistering, met een kaartje voor de 1e rang zit u iets verder daar vandaan.

  • Prijzen kinderen: 15 euro loge, 13 euro 1e rang.
  • Prijzen volwassenen: 17 euro loge., 15 euro eerste rang.

Let op! Via de website is een kortingscoupon te downloaden voor 2 euro korting. Print deze uit en neem die mee naar de kassa (betalen per pin of card niet mogelijk).

Circus Banari treedt deze week nog tijdens de volgende dagen:

  • Donderdag 27 april (Koningsdag), 17:00 uur 
  • Vrijdag 28 april, 17:00 uur
  • Zaterdag 29 april, 15:00 uur 
  • Zondag 30 april,14:00 uur

Voor meer informatie over het Circus Barani, kijk op de website: www.barani.nl