Welk Bergs gastgezin heeft een plekje voor Eva tijdens haar stage?

BERGEN OP ZOOM / ALMERE – Eva Giele zoekt een gastgezin waarbij ze in 2018 enkele keren een paar weken kan verblijven, doordeweeks althans. Ze komt in Bergen op Zoom stage lopen maar woont in Almere. Dan is dagelijks reizen met het OV natuurlijk niet te doen.

Eva is nu nog 17. Ze wordt in maart 18, maar al vóór die tijd zoekt ze een lief gastgezin dat haar wil helpen. Haar stage begint in februari namelijk. Ze is nu tweedejaars studente restauratie-decoratieschilder en heeft in Bergen op Zoom een bedrijf gevonden waar ze die zo belangrijke stage mag doorlopen. Dat speelt zich af in de periode van 5 februari tot 13 april en/of  in de periode van 16 april tot 29 juni.

In de weekends gaat Eva natuurlijk gewoon naar huis, dus ze is er alleen van zondagavond tot vrijdagmiddag. Ze schrijft aan KijkopBergenopZoom.nl: “Omdat ik in Almere woon is reizen met OV geen optie, daarom ben ik op zoek naar een gastgezin of een andere tijdelijke verblijfplaats zonder veel onkosten.” En over zichzelf: “Ik ben rustig, netjes, vriendelijk en behulpzaam. Verder kijk ik graag films en vlogs, ik hou van muziek en natuurlijk van tekenen en schilderen.” Dat laatste vinden we niet zo verrassend. ☺ Wie heeft er een plekje voor deze creatieve vakvrouw in spe?

UPDATE: Inmiddels heeft ze een paar gezinnen gevonden die serieus bleken en waarmee ze in gesprek is. Mooi dat we je konden helpen Eva!