Welke klantgerichte accountmanager komt ons team versterken?

BERGEN OP ZOOM / BRABANTSE WAL – Het Kijk op Concept groeit! In Steenbergen was het al jaren groot, in Bergen op Zoom zijn we in twee jaar uitgegroeid tot het grootste lokale nieuws- en activiteitenplatform en sinds kort begint ook de editie Woensdrecht serieuze vormen aan te nemen. Daarom zoeken we er een accountmanager bij die snapt waar we voor staan.

Ons platform is méér dan alleen een site die nieuws brengt. Je vindt er een activiteiten-agenda maar ook fotoalbums, 112-meldingen en heel veel pagina’s van zowel bedrijven als non-profit organisaties en het verenigingsleven. We willen bezoekers breed informeren over wat een gemeente zoal te bieden heeft en bereiken daar een wekelijks groeiende groep mensen mee, via onze site, Facebook en onze apps.

Véél exposure

Om dit te bekostigen zijn natuurlijk ook inkomsten nodig. Daarom vragen we aan bedrijven en organisaties met budgetten een vergoeding voor de exposure die we bieden. Met alleen een profielpagina wordt je gemiddeld al 16.000 keer per maand weergegeven op onze site. Wie er tevens een communicatieabonnement bij neemt kan op een veel hoger bereik en effect rekenen. De bedragen die we daar voor vragen zijn bovendien laag. Je bent een heel jaar in beeld voor kosten die je met ‘gewoon’ adverteren vaak al na één of twee keer kwijt bent. En voor die bedragen ben je bovendien veel langer in beeld. Een aanbieding wordt tot twee weken lang op onze pagina’s vertoond, reken maar dat dit opvalt!

Alle tools en bewezen cijfers voor succesvol online adverteren en gezien worden zijn dus aanwezig. We zoeken er alleen iemand bij die dit aanbod in Bergen op Zoom en de regio onder de aandacht wil brengen bij geïnteresseerde aanbieders. Je wordt dan een accountmanager die niet alleen relaties opzoekt en ze overtuigd van wat wij te bieden hebben, je wordt tevens contactpersoon en hun steun en toeverlaat. De schakel tussen ons platform en de aanbieders dus.

Wat en wie we zoeken

De Kijk op edities Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht zijn op zichzelf staande organisaties. We kunnen en gaan je dus geen dienstverband aanbieden. We zoeken iemand die deze leuke uitdaging op zelfstandige basis aankan en -durft. Je krijgt per aangebrachte betalende aanbieder een vast bedrag en neemt daarmee tevens de verantwoording op je om die organisaties en bedrijven te vriend te houden. Eens per maand rekenen we met je af, middels een factuur die jij ons toestuurt. Overzichtelijk en altijd op basis van de werkelijke verdiensten. Denk je dat het wat voor je is? Stuur dan een mail waarin we jouw enthousiasme kunnen teruglezen naar redactie@kijkopbergenopzoom.nl en vergeet niet je contactgegevens maar ook je ervaring te vermelden.