Onkruid en hoge gras bij ’t Lindeke weggehaald

HALSTEREN – Op 20 juli schreven we over de onverzorgde uitstraling rondom het plan Vogelenzang in Halsteren. Het CDA had foto's en een brief aangeleverd vanwege de wijze waarop het gebied er uit zag. Stadlander pakte de handschoen op.

Winkeliers in het centrum van Halsteren waren niet blij met het aanzicht. Ze hebben het toch al zwaar, wegens grote concurrentie van onder meer De Zeeland, en dan helpt het niet als de omgeving er zo weinig aantrekkelijk bij ligt.

Inmiddels is het perceel van 't Lindeke gemaaid en dat oogt meteen een stuk anders. Ook daar maakte CDA-raadslid Erik Verbogt foto's van, die hij ons toezond. Met de tekst: "Hierbij twee fotos die ik net gemaakt heb op 't Lindeke in het plan Vogelenzang. Mede naar aanleiding van jullie media-aandacht heeft Stadlander al geacteerd en zijn hun terreinen gemaaid." Of dat werkelijk de aanleiding was viel maandagavond niet te checken bij de woningcorporatie, maar feit is dat het rond het winkelgebied van de Halsterse Dorpsstraat er weer wat uitnodigender uit ziet.

Foto's: CDA (Erik Verbogt)