Werkzaamheden NS: meerdere dagen geen of minder treinen

West-Brabant / Zeeland – De komende weekenden rijden er meerdere keren geen of minder treinen op het traject tussen Vlissingen en Roosendaal. Wegens werkzaamheden zet de NS bussen in ter vervanging of er geldt een aangepaste dienstregeling. Houd rekening met extra reistijd.

Op de betreffende website van de NS wordt het wat onoverzichtelijk weergegeven. Dus belden we even met de afdeling Voorlichting. Daar wisten ze te achterhalen dat de betreffende werkzaamheden beginnen in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 juni. Er rijden dan vanaf 00.05 uur bussen tussen Vlissingen en Roosendaal, als alternatief voor de reguliere treinritten. De reistijd zal naar verwachting minimaal een kwartier langer zijn maar dit kan soms oplopen tot een uur extra. Ook zondag de 24e is dat nog het geval.

Laatste weekend juli

Op zaterdag 30 juni vanaf 22.50 uur vinden er werkzaamheden plaats op het traject Vlissingen-Roosendaal-Dordrecht. Er is dan beperkt sprake van treinverkeer, dus er wordt een aangepaste dienstregeling gehanteerd tussen Vlissingen en Roosendaal en er rijden bussen van Roosendaal naar Dordrecht en Rotterdam Centraal. De verwachte extra reistijd zou een half uur zijn, aldus de NS.

Stockfoto: Pixabay / Marcin Lewicki