Werkzaamheden A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit Bergen op Zoom-Zuid

BERGEN OP ZOOM – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4. Het gaat om het deel tussen knooppunt Zoomland en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid, in de richting van Antwerpen.

Door de werkzaamheden is dit deel van de A4 van woensdag 20 juni 21.00 uur tot donderdag 21 juni 05.00 uur afgesloten voor verkeer. Daarnaast is de verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland, komende vanuit Roosendaal in de richting van Antwerpen afgesloten. Tevens zijn tussenliggende op- en afrit afgesloten voor het verkeer.

Weggebruikers dienen vanwege de omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten. Gele borden geven ter plaatse informatie over de de reguliere onderhoudswerkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Meer informatie

Heb je vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Je kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002

Bron: Rijkswaterstaat.nl

Stockfoto: Pixabay / EsbenS