Wie doet er mee in de carnavalsclip van Anita en Ed?

BERGEN OP ZOOM – Het duo Anita en Ed staat al decennialang op podia in heel Nederland, met Nederlands repertoire dat varieert van levenslied tot vrolijke meedeiner, en soms zelfs een carnavalsnummer. Binnenkort brengen ze uit die laatste categorie een nieuw lied uit en voor de opnames van de videoclip zoeken ze nog feestelijke figuranten.

De opnames van het lied zelf zitten er al op maar er moet natuurlijk een vrolijke clip bij. Wat de titel wordt blijft ook nog heel even een verrassing, al zal dat tijdens de opnames van het bijbehorende filmpje wellicht duidelijk worden. In ieder geval zoeken Anita en Ed nog mensen die het leuk vinden daaraan deel te nemen. Ze zetten er zelfs een oproep voor op Facebook.

Dranghekken

Wie in de clip bij de nieuwe carnavalskraker van het duo wil schitteren, wordt gevraagd zondag 13 januari om 15.00 uur bij café ’t Molleke aan de Potterstraat te zijn. William ten Kate, die al heel wat producties afleverde voor Brava TV, Schlager TV en TV Oranje, gaat de opnames op zich nemen en er een feestelijk geheel van maken. Het zingende echtpaar heeft er veel zin in en grapt dat aanmelden vooraf wel belangrijk is vanwege "de eventueel te plaatsen dranghekken.” Je kunt dus via hun Facebookpagina laten weten of je erbij bent.

Foto Anita en Ed: www.anitaened.nl / confetti: Pixabay