Winnaars GoBoZ Ondernemersprijs en GoBoZ Stadsprijs 2019

BERGEN OP ZOOM – Een prima sfeertje, vrijdagavond in het pop-up restaurant Wild en Wijn op het Ravelijn. Het GoBoZ Ondernemersgala kon opnieuw op veel bezoekers rekenen en een deel ervan was, ondanks de gemoedelijke sfeer, natuurlijk ook zéér benieuwd naar de uitslag van de verschillende verkiezingen.

Het gala en de prijzen zijn opgezet om ondernemerschap in de gemeente te stimuleren en te waarderen. Dit jaar was eregast staatsecretaris Mona Keijzer aanwezig om de prijzen te overhandigen, en om mee te dineren natuurlijk. In het pop-up restaurant werd vanzelfsprekend een culinair hoogstandje geserveerd door Spuihuis ondernemer René Vermeulen en zijn team. Aan het begin van de avond werd de gastronoom zelf in het zonnetje gezet, met de GoBoZ Initiatiefprijs, mede vanwege dit bijzondere tijdelijk en succesvolle restaurant.

Artikel gaat verder onder de video

Genieten

Na een avond netwerken, dineren, bijpraten, genieten van swingende muziek en hier en daar een dansje, was het tijd voor de prijsuitreiking. Die bestond uit drie categorieën, met ieder één winnaar. De eerste twee zijn gekozen door een jury met aan het hoofd Lenny Blaakman. Verder zitten daarin de gemeente met Aangenaam Bergen op Zoom, de Rabobank en voormalig winnaar Piet Jansen. De derde categorie is een publieksprijs, waarop gestemd kon worden. Dit zijn de winnaars:

  • Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs, grotere bedrijven: Bruynzeel Keukens
  • Aangenaam GoBoZ Ondernemersprijs, kleinere bedrijven: Ideal Equestrian
  • Aangenaam GoBoZ Stadsprijs: Franken Fruit

Van harte gefeliciteerd allemaal!