Workshop Rabobank geeft tips om meer te bereiken met je geld

BRABANTSE WAL –  Op donderdag 14 november verzorgt Rabobank Zuidwest-Brabant een interessante workshop met als thema ‘Bereik meer met je geld’. Tijdens deze workshop krijgen deelnemers nuttige tips over manieren om geld op zij te zetten voor toekomstige doelen. Deels om op het juiste moment een appeltje voor de dorst te hebben, maar meer nog omdat het beschikken over eigen geld door vooruitkijken en slim op zij te zetten steeds meer een noodzaak wordt.

Tijdens de workshop die op het kantoor in Bergen op Zoom op 14 november om 19:30 uur start, krijgen klanten en niet-klanten in anderhalf uur inzicht in de mogelijkheden om toekomstige dromen waar te kunnen maken. Deskundigen laten de deelnemers zien hoe ze meer kunnen bereiken met hun geld. Ze geven tips die helpen om een financieel goede keuze te maken.

Dit is belangrijk voor wie eerder van een pensioen wil genieten, maar ook voor de (toekomstige) financiële ondersteuning van studerende kinderen. Of voor het op een juist moment aflossen van de hypotheek.

Belangrijke winst

Uit onderzoek blijkt dat mensen die vooruit denken, die een financiële planning maken en die slim  gebruik maken van mogelijkheden die er op dit gebied zijn een belangrijke winst boeken. Ze hebben in de toekomst financiële middelen om als buffer te dienen of om te kunnen investeren in zaken die dan voor hen belangrijk zijn.

Programma

Donderdagavond 14 november is om 19:30 uur de ontvangst in het auditorium van Rabobank Zuidwest-Brabant aan de Jacob Obrechtlaan 1 te Bergen op Zoom. De workshop start om 20:00 uur en rond de klok van 21:30 uur wordt afgesloten met een borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Meer informatie is ook te vinden op www.rabobank.nl/lokale-bank/zuidwest-brabant/workshop-bereik-meer-met-je-geld. Hier kan ook worden aangemeld.