Zoektocht naar vermoedelijk verdronken Bergenaar

DE HEEN / BERGEN OP ZOOM – Vrijdagavond zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding over een man uit Bergen op Zoom, die in het water van de haven aan de Beneden Sasweg terecht is gekomen. De man is nog niet gevonden, hij is vermoedelijk verdronken.

Rond 21.40 uur kreeg de gezamenlijke meldkamer een melding dat een man was vermist bij zijn boot in de haven bij De Heen. Vermoedelijk is hij verdronken. Medewerkers van politie, brandweer en ambulancedienst gingen naar de haven. De politie stelde een onderzoek in en sprak met diverse mensen. Door de brandweer werd in het water in de buurt van de boot gezocht. Rond middernacht werd de zoektocht zonder resultaat gestaakt. Het slachtoffer is een 58-jarige man uit Bergen op Zoom.

Camerabeelden

Door de politie werden camerabeelden van de haven bekeken. Hieruit bleek dat de man woensdagmiddag voor het laatst is gezien. Vermoedelijk is hij toen te water geraakt en verdronken. Zaterdag wordt onderzocht op welke wijze de zoektocht naar de man wordt voortgezet.

Bron en foto: Politie.nl