Website Sportloket Onbeperkt Sportief-West gelanceerd

BERGEN OP ZOOM – Maandag kondigden we de website Sportloket Onbeperkt Sportief-West al aan. Vandaag is deze officieel in gebruik genomen op de ijsbaan. Er zouden vier gemeenten vertegenwoordigd zijn maar de wethouders van Woensdrecht en Tholen waren op het laatste moment verhinderd.

Halderberge, Tholen, Steenbergen en Bergen op Zoom lanceerden gezamenlijk het sportloket.nl op de ijsbaan. Cors Zijlmans, wethouder van de gemeente Steenbergen en zijn Bergse collega Arjan van der Weegen waren daar uiteindelijk bij aanwezig. Zij zorgden met een druk op knop dat www.sportloketwest.nl voor aangepast sporten werd gelanceerd en vanaf nu als een platform geldt voor de doelgroep.

Van der Weegen benadrukte dat op de Brabantse Wal sporten voor iedereen bereikbaar moet zijn en dat dit mede tot stand kon komen door de goede samenwerking tussen gemeenten, verenigingen, de provincie en de Fitfabriek. Aansluitend kon er op de ijsbaan al geschaatst worden door de doelgroep, onder leiding van de coaches van de betrokken verenigingen.

Artikel: Mireille Hoetelmans & Hans-Jorg van Broekhoven

Foto's: Han Verbeem