Aanhoudingen in grote drugszaak: ook een inwoner uit gemeente Bergen op Zoom opgepakt

SINT PHILIPSLANG / MOERDIJK / BERGEN OP ZOOM – Al enige tijd is de politie bezig een flink drugsnetwerk op te rollen, dat zich vooral met de smokkel van coke bezig lijkt te houden. Afgelopen dagen vonden weer invallen en arrestaties plaats. Er is ook een inwoner van onze gemeente aangehouden.

De operatie loopt al maanden. In de weide regio maar ook in Zeeland en de havens van Antwerpen werden flinke partijen coke gevonden en in beslag genomen. Er zijn al diverse verdachten opgepakt. Er wordt grootscheeps werk gemaakt van de aanpak van deze vorm van drugscriminaliteit.

De afgelopen dagen zijn er weer de nodige ontwikkelingen geweest. Bij invallen in Sint Philipsland heeft de politie serieuze hoeveelheden coke onderschept. Hier werd zelfs een gepantserde shovel voor ingezet. Er zijn meerdere mensen aangehouden, waaronder vandaag in Moerdijk een kopstuk van No Surrender en een 62-jarige inwoner van de gemeente Bergen op Zoom. In totaal zijn er de afgelopen periode 11 mensen aangehouden in het kader van dit onderzoek.