Agressieve Bergenaar verstoort salsafeest in Roosendaal

ROOSENDAAL / BERGEN OP ZOOM – Zaterdagavond is in Roosendaal een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden, nadat hij een salsafeest in een café had verstoord. Hij wordt verdacht van de mishandeling van twee mannen.

Het feest was al enige tijd aan de gang toen de verdachte, samen met een vriend, de zaak aan de Kerkstraat binnen kwam. Hij gedroeg zich nogal amicaal en eiste onmiddellijk veel ruimte op de dansvloer op. Daarbij duwde hij een man opzij. Deze sprak hem direct aan op zijn gedrag, waarop de verdachte hem een kopstoot probeerde te verkopen. Toen omstanders de vechtende mannen uit elkaar wisten te krijgen, zijn de Bergenaar en zijn kompaan uit de zaak verwijderd.

Bewusteloos

Buiten richtte de agressieveling, die kennelijk flink onder de invloed van alcohol was, zich op de man die hem had buiten gezet en deelde opnieuw een kopstoot uit. Dit slachtoffer viel bewusteloos op straat. Gasten van het feest belden vervolgend de politie en hielden de aanvaller staande. Na zijn aanhouding is de verdachte voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. Het slachtoffer is behandeld door een arts.

Bron: Politie.nl