Allereerste MBO intro feest in Bergen op Zoom

De allereerste MBO intro gaat plaatsvinden op donderdag 31 augustus in poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom.

Dit feest is er voor de MBO-studenten van diverse Curio scholen in Bergen op Zoom. Een uitstekend moment om elkaar te leren kennen, te feesten en te genieten van de gaafste DJ’s uit Nederland en Bergen op Zoom zelf. De studenten kunnen dit feest gratis bezoeken en is besloten.

Wat gaat er gebeuren?

De MBO Intro is een gloednieuw concept speciaal voor de mensen die studeren op een MBO school in Bergen op Zoom. De nieuwe eerstejaars zullen een hele dag door Bergen op Zoom meegenomen worden om de stad en de school te leren kennen. Als afsluiter zal er van 19:00 uur tot en met 23:00 uur een feest plaatsvinden in poppodium Gebouw-T.


Op dit feest draaien lokale dj’s zoals Nando en Isa Belle. Ook de populaire DJ act ChildsPlay zal komen draaien. Het leuke is dat dit feest voor alle studenten, ongeacht leerjaar, gratis te bezoeken is.

Kaartjes

Het feest is een besloten feest, wat inhoudt dat alleen studenten van de deelnemende MBO scholen uit Bergen op Zoom kaartjes kunnen bemachtigen. Deze kaartjes kunnen door de Curio-studenten van de Hotelschool en het Eventum aangevraagd worden door een mail te sturen naar b.leenders@curio.nl. Meer informatie is te vinden op de site van Gebouw-T.