Foodstoet Bergen op Zoom najaarseditie 2023

Beleef en (her)ontdek street- en soulfood tijdens de zesde editie van de Foodstoet Bergen op Zoom.

Op 1, 2 en 3 september vindt je deze Frenzy Food Experience weer op Stadspark Kijk in de pot. Komend weekend weer een Walhalla voor elke foodlover.

Ook dit jaar staan er maar liefst 27 verschillende trucks in het stadspark. Van poffertjes tot Molukse saté en van ijsjes tot de Arabische keuken, van vega naar vegan en weer terug naar vis of vlees, zodat iedereen iets naar smaak kan proeven. Naast lekker eten en drinken kun je bij De Foodstoet ook weer terecht voor een hoop gezelligheid. Een bomvol programma met de oude vertrouwde silent disco en vertier zoals een springkussenpark, badmintonveldje en schminken, leuk voor de kids! Ook bevindt zich dit jaar ergens op terrein een “secret bar” in de line-up, naar voorbeeld een zgn. speak easy bar uit de jaren ’20 van de vorige eeuw ten tijde van de drooglegging.

Meer verklappen we niet! Zo proberen we ieder jaar iets nieuws toe te voegen!

Op de Foodstoet kijk je je ogen uit. Omringd door heerlijke geuren, smaken, geluiden en het laatste zomerzonnetje, genieten van een uitgebreid muziekprogramma bestaande uit de zomerse klanken van verschillende dj’s en de sfeervolle livemuziek. Toegang is zoals altijd gratis voor alle leeftijden maar in verband met de hygiëne en veiligheid helaas niet voor huisdieren, die vinden we lief maar dus niet welkom.

Nu al nieuwsgierig? Volg ons dan op Facebook of op Instagram en volg acties, nieuws over de foodtrucks en leuke weetjes of neem eens een kijkje op de website! www.defoodstoet.nl.

Speciaal voor de volgers van kijkopbergenopzoom verloten we een winactie deze keer, like en deel het bericht en volg de Foodstoet via socials en maak kans op een kan sangria en een lekker hapje, speciaal voor jou geselecteerd! Winnaars maken we donderdag 31 augustus bekend!