Alters Insigne alleen te bestellen via Stichting Alterse Carnaval

INGEZONDEN MEDEDELING VAN STICHTING ALTERSE CARNAVAL

HALSTEREN / ALTERE – Een teleurstelling voor de Spinolen en de vaste verkooppunten. Er zijn nog geen insignes beschikbaar. Dat meldt de Stichting Alterse Carnaval in een persbericht.

De Halsterse Hoogheid en zullen er al wel mee rond lopen, maar dat zijn voorlopig de enige exemplaren. De stichting heeft wat problemen gehad met de vervaardiging van de insignes, vooral vanwege de vele details in het ontwerp. De insigneploeg heeft zijn beste beentje voorgezet maar helaas kan nog niet gestart worden met de verkoop, meldt het bestuur van de stichting. Er is zelfs een kans dat de insignes niet op tijd voor de Vastenavond af zullen zijn.

De Stichting Alterse Carnaval vindt de situatie heel vervelend maar heeft geen directe oplossingen op korte termijn beschikbaar. Om er toch voor te zorgen dat mensen die er graag één willen een veldteken kunnen bemachtigen is een bestelmogelijkheid via de website www.stichtingaltersecarnaval.nl gerealiseerd. Men kan maximaal twee insignes per huisadres bestellen, door het invullen van een formulier.