Annette Stinenbosch niet onder de indruk van krachtterm Linssen

BERGEN OP ZOOM – De KijkopBergenopZoom.nl redactie werd al snel door een aantal lezers gewezen op een wel erg expliciete reactie onder een op Facebook gedeeld artikel. Het ging om vragen van het CDA omtrent de invulling van De Zeeland. Raadslid Ton Linssen had er blijkbaar zo zijn gedachten bij.

Lezers zijn het niet bepaald eens met elkaar, of met hebben zo hun ideeën over de vragen die Annette Stinenbosch namens het CDA stelde over de wijze waarop het college omgaat met de invulling van De Zeeland. Het onderwerp maakt duidelijk wat los. "Wat een verschrikkelijk zeik wijf!", valt te lezen tussen de vele reacties op Facebook. Die tekst komt van Ton Linssen, wethouder in de tijd dat de plannen voor De Zeeland vorm en later toestemming kregen.

Zelf blijft Stinenbosch rustig en nuchter onder de opmerking. Ze meldde dinsdagavond telefonisch: "Ik denk dat het alleen maar laat zien dat ik gelijk heb. Alleen zouden we als CDA zelf nooit op een dergelijke wijze een discussie willen voeren." Onlangs nog wees burgemeester Frank Petter op de integriteitscode en met de gemeenteraad gemaakte afspraken over omgangsvormen. Of dit binnen die kaders past valt te betwijfelen.