Auto gecrasht na tanken zonder betalen

BERGEN OP ZOOM / ARNEMUIDEN – Maandagavond omstreeks 21.00 uur meldde een medewerker van een tankstation langs de A58, ter hoogte van Arnemuiden, bij de politie dat er zojuist een auto hard was weggereden vanaf het tankstation. De inzittenden hadden getankt en waren weggereden zonder af te rekenen.

Agenten zijn op zoek gegaan naar het voertuig waarvan het kenteken bekend was. De auto reed richting Bergen op Zoom. Verschillende politie-eenheden hebben post gevat op viaducten over de A58 en troffen het voertuig aan. De bestuurder kreeg een stopteken ter hoogte van Bergen op Zoom Noord. De bestuurder reed de afrit af en ging bij de verkeerslichten de Randweg Noord op. Daar, vermoedelijk door de hoge snelheid en het natte wegdek, raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en crashte het voertuig in de berm. De auto is er ook over de kop gegaan.

Ambulance

Alle drie de inzittenden konden op eigen kracht de auto verlaten en zijn aangehouden door de politie. Het gaat om drie jongens. Eén is 18 jaar en komt uit Amsterdam, de andere twee zijn 17 jaar en afkomstig uit Bergen op Zoom en Middelburg. De verdachten uit Amsterdam en Middelburg zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar zij worden gehoord. De jongen uit Bergen op Zoom is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, mogelijk heeft hij toch verwondingen overgehouden aan het ongeval. Hij zal op een later tijdstip gehoord worden over de zaak.

Bron: Politie.nl