Auto-inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden

BERGEN OP ZOOM – Vrijdagmiddag rond 15.10 uur meldden getuigen dat er op datzelfde moment ingebroken werd in een geparkeerde auto aan de Brouwerijbaan. De getuigen zagen een man het raam van de auto openen en een tas uit de auto pakken. De man liep hierna weg in het gezelschap van een tweede man.

Het signalement van de dader werd doorgegeven. De getuigen waren zelfs zo slim om een foto van de dader te maken en die werd naar de politie gestuurd. Agenten hadden op dat moment net een persoon bij zich staan die aan het signalement voldeed. Toen de foto naar hen gestuurd werd zagen zij dat ze de juiste persoon te pakken hadden. Hij werd aangehouden, samen met zijn maatje. De tas had de inbreker in de tussentijd ergens weggegooid. Deze is door de politie wel weer gevonden. De eigenaar van de tas en de auto heeft aangifte gedaan.

Eén vast, ander op vrije voeten

Beide heren zijn in eerste instantie aangehouden voor deze diefstal. Een 38-jarige man uit Bergen op Zoom is in verzekering gesteld en zit nog vast. Van de andere man, 35 jaar en ook uit Bergen op Zoom, werd de zaak meteen geseponeerd omdat er geen bewijs gevonden kon worden dat hij daadwerkelijk betrokken was bij de diefstal.

Bron: Politie.nl

Afbeelding: Pixabay / TheDigitalWay