Back to RIO met Harmonie Kolping’s Zonen

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – De jonge muzikanten van Harmonie Kolpings’s  Zonen verrasten het publiek onlangs met een vrolijk en gevarieerd programma tijdens een Kindermatinee. Nu is het de beurt aan de muzikanten van het Groot Orkest van 'De Sjefkes'. Op zaterdagavond 19 november staat de Stoelemat geheel in het teken van muziek en dansen.

Het Groot Orkest orkest staat sinds 2015 onder leiding van Jeroen Geevers. Hij is als professioneel slagwerker betrokken bij diverse toonaangevende orkesten. Zijn bevlogenheid en voorkeur voor het ritmische werk leidde tot het Zuid-Amerikaanse swingende tintje van dit concert.

'Back to RIO' gaat een mooie mix van muziekstijlen brengen, van licht klassieke dansmuziek tot romantische melodieën en van West Side Story tot bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse, swingende klanken van Mink DeVille en Earth Wind & Fire. Er ligt tevens een dansvloer. Niet alleen voor de show die Jac. Danst bij de muziek verzorgt, er is ook ruimte voor het publiek!

Kaarten zijn voor 10 euro te koop bij Rookshop de Schelde, Jac. Danst en Schoenmode den Boer. Ook kunt u terecht bij de leden van de harmonie en bestellen via e-mail. Het concert begint om 20.00 uur.