Gall&Gall Glacisstraat overvallen: politie zoekt negroide man

De slijterij is vanmiddag rond kwart voor vier overvallen. Bezoekers en voorbijgangers van het winkelcentrum die iets verdacht hebben gezien, worden opgeroepen dit te melden bij alarmnummer 112. (Bron: Burgernet.nl / Politie)

BERGEN OP ZOOM – De slijterij van Gall&Gall in het winkelcentrum aan de Glacisstraat is vanmiddag rond kwart voor vier overvallen. De dader is er vandoor gegaan. De politie is op zoek naar een 'negroide man', zo blijkt uit een melding op Burgernet. Getuigen die rond die tijd iets verdachts hebben gezien, worden opgeroepen direct met 112 te bellen.

"In verband met een overval is de politie op zoek naar een negroide man, 180 cm, spijkerbroek, groene winterjas", zo is op Burgernet te lezen. Het bericht op Burgernet meldde aanvankelijk dat de overval zou hebben plaatsgevonden aan de Van der Glasstraat, maar dat moest de Glacisstraat zijn. Dit is later gecorrigeerd. De overval vond plaats op klaarlichte dag, tijdens openingsuren van de aangrenzende supermarkten. Mogelijk hebben bezoekers en voorbijgangers de man gezien. Het is nog niet bekend of er geld of goederen zijn buitgemaakt.