Bergenaar (22) neergestoken op straat

De Papaverstraat in wijk Gageldonk-West. In deze straat is zondagmiddag een 22-jarige Bergenaar door een onbekende man aangevallen en neergestoken. De dader ging er vandoor een een groene auto. 

BERGEN OP ZOOM – Een 22-jarige Bergenaar is zondagmiddag bij een aanslag op straat ernstig gewond geraakt. Een onbekende man viel het slachtoffer in de Papaverstraat aan met een mes en stak hem daarbij. De jongeman is door bekenden naar het ziekenhuis gebracht waar hij ter plekke een operatie heeft ondergaan. Over de situatie van het slachoffer is nog niets bekend; de politie voert een onderzoek uit en roept getuigen zich te melden.

Volgens getuigen zou rond half vijf de man zijn uitgestapt uit een wagen en vervolgens 'uit het niets' zijn aangevallen door de dader. Deze stak het slachtoffer en ging er vervolgens met grote snelheid vandoor in een groene auto. Inmiddels was de politie gewaarschuwd, waar een 'warrige melding' had binnengekomen. Vervolgens werden twee surveillance-eenheden op pad gestuurd: één naar de plaats van de aanslag en één naar het ziekenhuis. Het slachtoffer was inmiddels door bekenden van hem naar het Bravis ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die het voorval hebben gezien of die méér informatie hebben. Heeft u tips geef ze dan door:

Bron: Politie RE Zeeland/West-Brabant