Bergenaar aangehouden in onderzoek naar drugshandel

BERGEN OP ZOOM / ROOSENDAAL – De Dienst Regionale Recherche van de Politie Zeeland-West-Brabant heeft in een lopend grootschalig onderzoek naar drugshandel vanmorgen een 35-jarige Bergenaar aangehouden op verdenking van drugshandel.

In twee woningen in Bergen op Zoom zijn, in verband met dit onderzoek, huiszoekingen gedaan door agenten en de Rechter Commissaris. Ook is in Roosendaal een café doorzocht. Bij deze doorzoeking werd door medewerkers van de Gemeente Roosendaal gecontroleerd of de vergunningen in orde waren. Hierbij zijn door de ambtenaren van de gemeente Roosendaal een aantal onregelmatigheden geconstateerd. Deze worden nog nader onderzocht.

In beslag genomen

Bij de doorzoekingen werden computers, mobiele telefoons, administratie, een vuurwapen en  (vermoedelijk) harddrugs in beslag genomen. De drugs worden nog getest om erachter te komen wat het precies is. Het onderzoek wordt voortgezet en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar gaan rechercheurs hem horen over zijn betrokkenheid in deze zaak.

Bron: Politie.nl