Kaartverkoop ‘Shakespeare Verliefd’ start vrijdag

BERGEN OP ZOOM – Op vrijdagmiddag 18 mei om klokslag 16:30 uur start de kaartverkoop van de reprise van 'Shakespeare Verliefd!'. Exact 2500 uur later zal de Première aanvangen in Het Markiezenhof te Bergen op Zoom.

Er zijn wat wijzigingen ten opzichte van de eerste serie. Zo is er per dag slechts één voorstelling, die steeds om 20.30 uur begint. Dit betekent dat feeërieke verlichting een wezenlijk deel gaat uitmaken van de voorstelling. Aan de geluidsweergave wordt eveneens extra aandacht besteed, zodat alle spelers ook tijdens de muzikale ondersteuning goed verstaanbaar zijn. Tevens zijn er dit jaar plaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

Oude bekenden en nieuwe gezichten

In de cast zijn – vanwege werk en studie – een aantal wijzigingen aangebracht. De nieuwe hoofdrolspeelster is Marloes Lelieveld! Zij heeft de uitdagende taak om naast Emiel Wilbrink te schitteren als Viola de Lesseps. Nieuwe rollen zijn er voor Roy Franssen, Jorn Huismans, Koen van Dongen, André Verstijlen, Bart Boschman en Jos Groffen. Terugkerende glansrollen zijn er daarnaast voor Ward Warmoeskerken als Queen Elisabeth 1, Pieter Bas de Jonge als Philip Henslow, Paul Hermans als Wessex en de loensende Arno Bronstring als John Webster.

  • De speeldata zijn: Vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 september, zondag 2 september, woensdag 5 september, donderdag 6 september en vrijdag 7 september 2018.
  • In samenwerking met de restaurants La Pucelle en Het Spuihuis zijn speciale Shakespeare’s Diner arrangementen beschikbaar.
  • Kaarten zijn vanaf donderdag om 16:00 uur eveneens te bestellen, via de website www.vierschaar.nl en de Facebookpagina van De Vierschaar.