Bergse agenten redders in nood voor gestrand bruidspaar

BERGEN OP ZOOM / WOENSDRECHT / WEMELDINGE – Bergse agenten hebben eerder deze week een bruidspaar een extra bijzondere trouwdag bezorgd. Ze hebben de aanstaanden, die met pech langs de weg stonden, met spoed naar hun huwelijkslocatie gebracht.

Het begon met een gewone melding van een pechgeval, waarvoor de agenten uit Bergen op Zoom naar de A58 bij Woensdrecht reden. Een routineklus, met alleen wel bijzondere inzittenden zo bleek bij aankomst. Er stond een aanstaand bruidspaar heel beteuterd te kijken bij de stil gevallen personenwagen: "Onze trouwauto doet het niet meer en we moeten om 14.15 uur trouwen!" Het was toen al 13.50 uur…

Dienstauto werd trouwauto

De Bergse dienders twijfelden geen seconde en brachten de gestrande pechvogels naar Wemeldinge, waar de plechtigheid plaats moest vinden. Zo werd hun dienstauto tijdelijk omgetoverd tot trouwauto. En het lukt ook nog op tijd gelukkig. Vijf minuten voor het geplande ja-woord stopte de survellancewagen met loeiende sirenes voor de verzamelde familieleden en vrienden, die de onverwacht wending ook zeer spectaculair vonden. Alle waardering voor de bereidwillige agenten, die op hun beurt het kersverse bruidspaar alle geluk toewensten. Daar kunnen wij ons natuurlijk alleen maar bij aansluiten.

Bron: Politieteam Bergen op Zoom / Foto: PixabayTonny Nijkrake