Bergse Mariecken verrast met helikoptervlucht samen met 80-jarige oma

INGEZONDEN MEDEDELIN (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / AMSTERDAM – Een grote verrassing voor de 16-jarige Bergse Mariecken Landa. Door MIND, een organisatie die zich inzet voor mensen met psychische problemen, was voor haar een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee ging haar hartenwens in vervulling: een helikoptervlucht samen met haar vader en 80-jarige oma.
 
Mariecken Landa over de ervaring: "Dit is echt een droom die uitkomt!" Voor haar was de kers op de taart dat haar 80-jarige oma mee mocht. Die had namelijk als grootste wens om ooit in een helikopter te vliegen. En Marieckens vader ging eveneens mee. "We hebben ons zo verwend gevoeld! We werden opgehaald met een limousine en kregen na de vlucht ook nog een uitgebreide lunch. Met de limousine werden we weer thuis afgezet. Een dag om nooit meer te vergeten!"

Sylvia Hijgemann, social media manager bij MIND: "Wat is het geweldig dat de hartenwens van Mariecken door onze aanvraag in vervulling is gegaan." De woordvoerster vertelt Mariecken een hele lieve meid te vinden en daarom blij te zijn dat ze een keer zo in de watten is gelegd.

Over MIND

MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doet de organisatie door informatie te bieden, onderzoek te doen en projecten uit te voeren. Maar ook door actie te voeren voor meer aandacht voor psychische problemen. Zo krijgen mensen met psychische problemen en hun naasten een stem richting de politiek.

Hartenwensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om iemand in het zonnetje te zetten.

Meer weten? www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Foto: VriendenFonds van de VriendenLoterij