Bestuurder gaat ervandoor na aanrijden vrachtwagen op snelweg

BERGEN OP ZOOM – Vanmorgen is een bestuurder van een personenauto op de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom tegen de zijkant van een vrachtwagencombinatie aangereden. Als gevolg hiervan brak de luchtdrukketel af en kon de vrachtauto niet meer verder rijden. De veroorzaker is na een eerste contact met de vrachtwagenchauffeur weer in zijn auto gestapt en weggereden.

De vrachtwagenchauffeur merkte omstreeks 06.55 uur dat zijn voertuig door een externe oorzaak ineens naar rechts trok. Toen hij in zijn spiegels keek, zag hij een grijze personenauto tollen. Beide bestuurders parkeerden hun voertuig vervolgens op de vluchtstrook. De veroorzaker wilde de zaak nadrukkelijk onderling regelen, zonder tussenkomst van de politie. Dat was echter onmogelijk omdat de vrachtwagen door de schade niet verder kon rijden en weggesleept moest worden. Nadat de veroorzaker zijn zin niet kreeg liep hij naar zijn auto en reed weg, zonder contactgegevens achter te laten bij de verbouwereerde vrachtwagenchauffeur.

Kenteken bekend

De vrachtwagenchauffeur heeft aangifte gedaan van dit incident. Hij kon een goed signalement geven van de verdachte. De verwachting is dat de man snel aangehouden zal worden, aangezien het kenteken van zijn auto bekend is bij de politie. De vrachtwagen is weggesleept. Het overige verkeer heeft hiervan enige tijd overlast ervaren.

Bron en foto: Politie.nl