Binnenstadslab-nieuws: Elly’s Boutique is meteen een succes!

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Super enthousiast is Elly Stougie, die op 17 mei de deuren van haar damesmodezaak opende. Op de plek waar tot voor kort het Binnenstadslab zat, verkoopt zij nu kleding voor een hele grote doelgroep en het is er vanaf dag één serieus druk.

Elly komt uit het Westland maar woont al weer een tijdje in de regio. In Oud-Vossemeer om precies te zijn. Ze stond lang in modezaken als filiaalmanager, onder meer in Rotterdam en Roosendaal. Toen ze voor zichzelf begon kwam ze al snel tot de conclusie dat ze Bergen op Zoom veel leuker vond en dat is een goede keuze gebleken. De onderneemster vertelt: “Ik liep al lang rond met het idee iets voor mezelf te beginnen en op een gegeven moment zei m’n zoon: ‘Ma, als je het nou niet doet…’ Daar had ie gelijk in, vond ik, en toen hebben we samen plannen gemaakt. Heb in de regio heel wat plekkies bekeken en toen we hier kwamen wist ik het meteen. Dit moest ‘m worden.”

Eerste cadeautje al binnen

Ze zit nu dus met Elly’s Boutique op de hoek van de Zuivelstraat en het Vierkantje en het is er vanaf de opening meteen gaan lopen. “Ik ben zeer tevreden. Krijg van klanten ook hele leuke, positieve reacties. Er kwam er zelfs één een klein cadeautje brengen, nu al! Die vond dat ik haar zó leuk had geholpen, dat ze wat terug wilde doen.” Elly is heel blij met deze locatie. Ze vindt Bergen op Zoom een fijne stad: “Ik zie ook veel toeristen, zelfs uit Frankrijk. Ben ook maar meteen iedere zondag open gegaan en zelfs dan is het best druk.”

Metamorfose

Bij de opstart is Elly door de vorige gebruikers van het pand, de mensen van het Binnenstadslab, goed op weg geholpen vindt ze. “Er is natuurlijk ook iemand komen kijken toen we open waren en die herkende de oude werkplek niet terug, kreeg heel veel complimenten voor de metamorfose.” Ze heeft voor haar bedrijf een BV opgericht, samen met haar zoon. “Hij werkt bij een bank en doet de financiële kant en ik bemoei me met de winkel.” En dat werkt, zo blijkt. Het assortiment is breed, voor alle leeftijden in een maatvoering van 34 tot 48. Ze omschrijft het zelf als ‘een beetje sportief, draagbaar en comfortabel, zeker niet klassiek’ en met een reële, gemiddelde prijsklasse. Klanten zeggen nu al: ‘Kwaliteit en toch leuke prijzen.’

Gezellig

We mogen blij zijn dat Elly eerst eens goed rondkeek in de regio en zo in het voormalige pand van het Binnenstadslab terecht kwam. Ze heeft ook nog overwogen om in Roosendaal iets te beginnen maar vindt Bergen op Zoom gezelliger, zegt ze eerlijk. Dat is goed nieuws voor ons centrum en de bezoekers die er graag shoppen. maar ook voor de kersverse eigenaresse natuurlijk, die ongelooflijk blij is met haar keuze. Welkom Elly en succes!

Mocht je trouwens op zoek zijn naar het Binnenstadslab, nu ze daar weg zijn: Je vindt hun nieuwe stek aan het Zuivelplein 5 en vanaf vrijdag 16 juni zitten ze hier samen met de Duurzaamheidswinkel.

Meer weten over ondernemen en vestigen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom eens naar het Binnenstadslab of stuur een e-mail. Er is ook een Facebookpagina.