Binnenstadslab-nieuws: Helden aanmelden kan nog tot en met 28 februari!

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Het Binnenstadslab is opnieuw op zoek naar helden. Winkelhelden en Horecahelden wel te verstaan. Mensen die er voor zorgen dat hun klanten of gasten zich extra speciaal voelen. Ze verdienen het om zelf ook eens in het zonnetje te worden gezet. Weet jij ook zo’n held. Aanmelden kan nog maar wacht niet te lang.

Vorig jaar introduceerde het Binnenstadslab een geheel nieuw fenomeen in Bergen op Zoom: de Winkelheld! Dit jaar wordt de zoektocht uitgebreid en komt er tevens een Horecaheld 2018. Er staan in het Bergse centrum heel veel mensen klaar om het gasten en klanten naar de zin te maken. Het zijn de smaakmakers van de binnenstad en daar verdienen ze best eens wat waardering voor.

Toon je waardering en meld die held aan

Vind je dat je ergens ontzettend vriendelijk ontvangen wordt, door iemand die altijd nét een stapje harder voor je zet? Voel je je extra welkom omdat je naam nog bekend is bij die aardige meneer of mevrouw die je altijd helpt? Dan is dat misschien wel een echte Winkelheld of een Horecaheld. Er zijn allerlei voorbeelden van mensen heel hard hun best doen om het bezoekers echt naar de zin te maken.

Dit is je kans eens wat terug te doen voor zo iemand. Stuur een mail naar binnenstadslab@bergenopzoom.nl en vertel waarom je deze persoon een winkelheld vindt. De uiteindelijke winnaars kunnen niet alleen rekenen op een trofee, eeuwige roem en een hoop waardering, maar ook op heel wat media-aandacht. En dat gaat hun werk alleen maar nóg leuker maken.

De verkiezing

Uit de inzendingen wordt een aantal kandidaten gekozen en die mensen worden sowieso in the picture gezet, zodat iedereen nader kennis met hen maakt. Op die overgebleven genomineerden kan in het begin van het voorjaar gestemd worden en zo komen we tot de Horecaheld 2018 en Winkelheld 2018.

Maar voor het zo ver is moeten we natuurlijk eerst weten wie die titels verdienen. We hebben al best wat namen binnen maar er zijn vast nog helden die er niet tussen staan. Stuur dus je suggestie vóór 1 maart in en zorg dat jouw persoonlijke winkel- of horecaheld ook kans maakt op die titel. Er geldt wel een belangrijke spelregel: de verkiezing beperkt zich tot de WinkelAcht en de aanloopstraten van de binnenstad.

Meer weten over ondernemen en vestigen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom eens naar het Binnenstadslab of stuur een e-mail. Er is ook een Facebookpagina.