Binnenstadslab-nieuws: Omoda pakt het groot aan in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – In de Wouwsestraat, op nummer 2, vind je voorlopig een outlet store van Omoda. Waarschijnlijk nog tot het eind van het jaar. De reden hiervoor is eigenlijk best bijzonder en een mooie opsteker voor de Bergse binnenstad.

Omodo is een modeketen met ruim 20 winkels in met name Zuidwest-Nederland. Het aanbod is er breed. Voor hem en haar, van jong (ook voor kids) tot ouder en in verschillende prijsklassen. De aangeboden stijl laat zich het beste omschrijven als ‘modisch maar toegankelijk’. Het assortiment bestaat grotendeels uit allerlei soorten en stijlen schoenen maar daar blijft het zeker niet bij. Naast tassen, van rugzak tot damestasje, vind je er tevens riemen, accessoires, sokken, portemonnees en meer. Een breed aanbod dus en al jaren te vinden in de Sint Josephstraat, op nummer 29. En dan toch zo’n grote outlet erbij in hetzelfde centrum? We vroegen rayonmanager Joost van Oostenbrugge hoe dit zit.

“Het is eigenlijk heel simpel”, vertelt hij. “We waren op zoek naar een grotere winkel in Bergen op Zoom, we groeien namelijk.” En dat pand vond Omoda aan de Wouwsestraat. Er was echter één punt. De huur van hun huidige locatie liep nog niet af. Dus is van de nood een deugd gemaakt. Daarom kun je nog tot eind van het jaar terecht voor mooie koopjes uit de eerdere collecties in de outlet store, waar daarna de totaal vernieuwde Omoda winkel komt te zitten.

Breder aanbod

Joost: “We gaan er vervolgens een ruimere en compleet vernieuwde vestiging beginnen, met een breder assortiment en meer ruimte om die mooi te presenteren. Bovendien is het een hele mooie plek om te zitten. We hopen hier een nog groter publiek te gaan bereiken.” Hij is duidelijk enthousiast over de plannen. En voor de Bergse binnenstad is het natuurlijk ook goed nieuws dat een modeketen als Omoda investeert in een nieuwe toekomst hier. Bovendien is het pand een zichtlocatie waar je bijna niet omheen kunt. Mooi dat dat daar zo’n representatieve invulling aan wordt gegeven.

Meer weten over ondernemen en vestigen in de centrum van Bergen op Zoom? Kom eens naar het Binnenstadslab of stuur een e-mail. Er is ook een Facebookpagina.