Bleckmann verkozen tot meest maatschappelijke werkgever

Business Unit Director Joris van de Westelaken in één van de grote hallen van het Europese distributiecentrum (tekst en foto: Hans-Jorg van Broekhoven)

BERGEN OP ZOOM / WEST-BRABANT – Tijdens het Participatie Netwerk Event is donderdagmiddag de Bergse vestiging van het internationale bedrijf Bleckmann verkozen tot meest maatschappelijk betrokken werkgever van West-Brabant. Het bedrijf staat erom bekend goed voor medewerkers te willen zorgen kreeg daarvoor deze bijzondere erkenning.

De prijs werd door juryvoorzitter Peter van der Velden overhandigd aan Joris van de Westelaken, Business Unit Director bij het Europese distributiecentrum van grote kledingmerken als Abercrombie & Fitch, Hollister Co. en Lululemon. Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics heeft diverse specialisaties, verdeeld over meerdere internationale locaties, en de Bergse vestiging is er één van. Vanaf hier wordt kleding gedistribueerd naar heel Europa, naar winkels van de merken zelf en andere verkooppunten.

Happy

Eén van de redenen waardoor Bleckmann positief opviel bij de jury is samenstelling van het personeelsbestand, dat een grote diversiteit laat zien, waarbij het bedrijf ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt serieuze kansen biedt. Bleckmann hecht er grote waarde aan dat mensen zich hier happy voelen en past er desnoods werkplekken voor aan. Daarnaast zijn er geregeld mooie extraatjes, zoals catering op hoog niveau in periodes van grote drukte en zelfs loterijen met leuke prijzen als extra blijk van waardering voor alle geleverde inspanningen. Redenen genoeg voor de jury om uit de vier genomineerden deze werkgever te kiezen.