Blog: Wat ligt er aan jouw horizon?

Wat ligt er aan jouw horizon?

Als ik op het strand ben, verwonder ik mij altijd over de ruimte die de horizon biedt. Heel veel water en aan het einde de horizon. Je kunt dit vertalen naar je eigen leven. Je dagelijkse bezigheden zijn de zee en de horizon je doel.

Door: Annelies Voss

Wat is jouw doel, waar werk je naartoe? Leef je toe naar een vakantie, diploma, je pensioen, die nieuwe auto, de geboorte van je eerste kindje…

Er zijn genoeg dingen om naartoe te leven of te werken. Besef je dit? Of leef je van dag tot dag zonder horizon? Zonder horizon leven is als leven zonder doel. Niemand kan zonder doel, je hebt een missie nodig in je leven om tot je recht te komen. Heb jij je missie al gevonden?

Reacties zijn altijd welkom,

Liefs Annelies

Annelies Voss is een blogger uit onze gemeente, die eens per week een gedachte deelt op ons platform. Ze heeft ook een eigen website.

Columns en blogs betreffen een mening of idee van de auteur in kwestie. Natuurlijk staan we als redactie achter deze schrijvers, anders zouden we hun werk niet publiceren. Maar een tekst als deze hoeft niet per se onze journalistieke mening te vertegenwoordigen. Integendeel, wij worden ook graag 'geprikkeld' door columnisten en bloggers. Al proberen we onze algemene berichtgeving zo objectief mogelijk te houden.
Redactie KijkopBergenopZoom.nl