BOV gaat de yellow brick road op met ‘The Wiz’

BERGEN OP ZOOM – De BOV is altijd weer op zoek naar producties waarmee ze het publiek verrassen en het tegelijk interessant houden voor zichzelf. Dat moet met de klassieker 'The Wiz' vast gaan lukken, het verhaal en de muziek zijn door de jaren heen blijven sprankelen. Zelf verwacht de BOV er in ieder geval veel van.

‘The Wiz’ is een eigentijdse productie, die op Broadway maar liefst zeven Tony Awards won. De versie die de BOV gaat opvoeren is geïnspireerd op de filmversie met onder meer Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Wereldhits 'Ease On Down The Road' en 'A Brand New Day' maken van dit moderne sprookje een echte feelgood musical.

Het verhaal

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis vindt. Tijdens die zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. Ze zoeken naar  hun huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Cast en crew van Stichting BOV hebben ontzettend veel zin in deze productie, laat de BOV weten. Ze zijn nog op zoek naar enkele nieuwe mannelijke en vrouwelijke spelers om de cast te versterken. Heb je ervaring en vind je het leuk om te zingen, dansen en spelen? Geef je op voor de audities van de Stichting BOV die op 9 juli aanstaande gehouden worden. Dat kan via  ilse@stichtingbov.nl .