BOV zet De Maagd op z’n kop met musical De Producers

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – De kaartverkoop voor de musical De Producers van Stichting BOV uit Bergen op Zoom is van start gegaan. Vanaf 1 november kunnen de kaarten voor deze Broadwaymusical worden gekocht.

De Producers speelt van 16 maart tot en met 25 maart 2018 in Theater De Maagd in Bergen op Zoom. De musical gaat van start met een feestelijke première. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater of via de website: www.demaagd.nl. Voor meer informatie over de BOV én De Producers checkt u in op www.stichtingbov.nl.

Mel Brooks

De musical is geschreven door Mel Brooks, die het verhaal baseerde op zijn eigen gelijknamige kluchtfilm uit 1968. De productie won maar liefst 12 Tony Awards. De BOV is de eerste amateurvereniging in Nederland die deze productie speelt.

Het satirische Verhaal

De Producers verhaalt over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om het geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken. Maar zijn de recensies wel zo slecht….? Wordt de musical wel een flop….?

Dwars

Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt een Broadwaysfeer uit.