BOV zoekt extra talent, vooral mannen

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – De BOV brengt in 2019 een nieuwe musical op de planken, in theater De Maagd. De première is op vrijdagavond 5 april 2019. Met name mannelijke talenten worden gevraagd en uitgedaagd auditie te doen.

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, heb jij ervaring, kun je zingen, dansen en spelen en wil je lid worden van een actieve vereniging? Kom auditie doen! Geef je op voor 23 juni aanstaande. De audities worden namelijke gehouden op zaterdag 30 juni in het Facilitair Bedrijf aan de Blokstallen. Aanmelden kan via ilse@stichtingbov.nl. Vervolgens krijg je nadere informatie toegestuurd. In verband met een beperkt aantal plaatsen voor nieuwe vrouwelijke leden zal er vooraf een voorselectie plaatsvinden op basis van ervaring.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk of misschien wel een halve auditie. Daarom word je gevraagd één muzikaal nummer voor te bereiden op basis van jouw stemsoort. Daarnaast moet je een spelscène voorbereiden en tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd. Wat de nieuwe productie wordt houdt de BOV even geheim. Dat wordt binnenkort onthuld. Meer informatie  over Stichting BOV lees je op www.stichtingbov.nl.

Afbeelding (uitsnede): Pixabay/Peggy und Marco Lachmann-Anke