Brandweer rukt uit voor stormschade

(Bron en foto: 112 Markiezaten (voor al je regionale 112 nieuws)

BERGEN OP ZOOM – De brandweer moest vanwege de zware windstoten diverse keren uitrukken. Zo hebben brandweerlieden vanmiddag, met behulp van een hoogwerker, losgewaaid dakleer van een dakkapel verwijderd bij een woning aan de Wouwsestraatweg. Dat meldt 112Markiezaten.

Vanwege de harde wind is de brandweer vandaag al diverse keren uitgerukt voor meldingen van stormschade. De brandweer kwam met diverse voertuigen, waaronder de hoogwerker ter plaatse en heeft vanuit de hoogwerker het dakleer verwijderd. De brandweer kon al snel weer terugkeren naar de kazerne.

Boom verwijderd aan Fréderic de Ramlaan (Halsteren)

De brandweer is vandaag ook al uitgerukt naar de Bloemendaalm, waar een loshangende tak is verwijderd uit een boom, en naar de Fréderic de Ramlaan in Halsteren voor meldingen van stormschades. Buurtbewoners bij de laatstgenoemde straat zagen rond half één ’s middags een boom scheef hangen en waarschuwden de brandweer. Deze heeft de boom omgezaagd en met een lier in een naastgelegen grasveld getrokken. De gemeentezal de boom verder afvoeren. De brandweer sloot de Fréderic de Ramlaan tijdelijk af voor doorgaand verkeer.