Campari Kwintet terug van eigenlijk nooit echt weg geweest

BERGEN OP ZOOM – Ze waren vorig jaar tijdens de Vastenavond een grote hit. Het Campari Kwintet bracht een eigentijdse ode aan de gloriedagen van het Safari Kwartet. Het beviel niet alleen de Krabben erg goed maar het gelegenheidsorkest eveneens, dus ze komen terug.

De mensen achter het Campari Kwintet vonden het fantastisch dat hun ode in de smaak viel. Ze zien het niet alleen als leuk voor zichzelf maar beschouwen het tevens als een duidelijk eerbetoon aan het Safari Kwartet, wiens muziek nog steeds erg geliefd is. Omdat er héél vaak gevraagd is nog eens op te treden, heeft het vijftal besloten dat nog een paar keer te doen dit jaar.

Op maandag 8 februari staat een optreden bij café ’t Slik gepland. Hier zullen zij rond half tien het podium bestijgen om diverse klassiekers zoals ‘Krabbegatje’ en ‘Stukske van m’n leve’ opnieuw ten gehore te brengen. Ook zullen ze, net als vorig jaar, de pauze van ‘Tusse de Schuifdeure’ opluisteren met live muziek. Verder is er nog een verrassingsoptreden gepland. Daarover doet het orkest pas later mededelingen op hun Facebook pagina.