ClubSupport van Rabobank Zuidwest-Brabant van start gegaan

BERGEN OP ZOOM – Woensdag 12 juni startte Rabobank Zuidwest-Brabant de Rabo Clubsupport waarmee zij verenigingen en stichtingen financieel ondersteunen bij het realiseren van zaken die voor hen belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen voor het clubhuis, betere hulpmiddelen of de organisatie van activiteiten voor hun leden. Het mooie aan de Clubsupport is ook dat leden van de bank hun invloed hebben bij deze ondersteuning.

Zij kunnen namelijk hun stem uitbrengen op clubs die zij belangrijk vinden. De verenigingen en stichtingen die voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich inschrijven voor de Rabo Clubsupport. En voeren vervolgens campagne onder de leden van Rabobank Zuidwest-Brabant om stemmen te winnen voor hun doel of initiatief.

Maatschappelijk betrokken

Rabobank vindt het belangrijk om de verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als maatschappelijke bank gelooft de Rabobank namelijk in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken namelijk de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen, waar talenten ontplooid en benut worden. Dat is de échte winst. Rabobank ondersteunt hen zodat ze kunnen blijven doen wat ze nu al doen.

Aanmelden t/m 20 september 2019

Rabobank Zuidwest-Brabant stelt in 2019 in totaal € 150.000,- beschikbaar. Clubs, verenigingen en stichtingen ontvangen een persoonlijke uitnodiging met unieke code om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Aanmelden kan t/m 20 september 2019. De stemperiode voor leden van de bank start op 27 september 2019.