Column: Zing, huil, vecht, bid, lach, werk, en bewonder

Zing, huil, vecht, bid, lach, werk, en bewonder

Organiseer doordeweeks een karaoke avond met vrienden, deel je emoties eens met een onbekende, maak nieuwe levensdoelen zonder het pad ernaar toe uit te stippelen, gewoon even wat anders. Slaap een keertje niet uit, beantwoord die belangrijke app gewoon niet, bel iemand uit de familie op om gewoon even te vragen hoe het gaat, gewoon even wat anders.

Door: Volkan Tasdan

Geef de supermarktcassière een high-five na het afrekenen, geef je collega op het werk een knuffel op de maandag ochtend, ga af en toe eens naar de kerk, plan een weekje niets. Gewoon even wat anders. Ga naar een heavy Metal concert met de buurman, tel je centen niet maar tel je herinneringen een keer, dans in de wachtruimte van de tandarts, vervang die stropdas door een baseball cap.

Laat je kids naar de verhalen van opa luisteren in plaats van K3, verras je partner met een tandem en verdwaal in een andere stad, roep dat je zeeën van tijd hebt op dagen dat je deadlines moet halen, werk aan iets zonder dat je er iets voor krijgt, gewoon even wat anders.

Bewonder eens andere dingen, waarvan je niet wist dat ze bestonden, ontdek je zelf opnieuw, gewoon éven wat anders.

Het allerbeste voor 2019!

Columns betreffen een mening of idee van de auteur in kwestie. Natuurlijk staan we als redactie achter deze schrijvers, anders zouden we hun werk niet publiceren. Maar een tekst als deze hoeft niet per se onze journalistieke mening te vertegenwoordigen. Integendeel, wij worden ook graag 'geprikkeld' door columnisten. Al proberen we onze algemene berichtgeving zo objectief mogelijk te houden.
Redactie KijkopBergenopZoom.nl