Dance Boulevard verloopt niet helemaal zonder incidenten

BERGEN OP ZOOM – Zoals bij alle evenementen was ook bij Dance Boulevard de politie aanwezig. Niet zozeer op het festivalterrein, want daar liep ingehuurde beveiliging rond, maar wel eromheen. Politieteam Bergen op Zoom meldt op hun Facebookpagina een aantal incidenten rondom het dancefeest.

Dit jaar was gekozen voor een nieuwe locatie, aan de Zoomvlietweg bij de Wouwse Tol. Er kwamen een paar duizend bezoekers op het festijn af, aldus de politie, en er werden een aantal strafbare feiten gepleegd.

Surveillerende agenten hebben in totaal zes verdachten aangehouden vanwege het bezit van soft- of harddrugs, het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs dan wel voor baldadigheid. In het laatste geval vond de verdachte het blijkbaar leuk om een pet van een agent af te pakken. De politie vond het minder 'grappig' maar wél een reden om deze persoon hiervoor aan te houden. De Dance Boulevard editie van dit jaar gaat geëvalueerd worden met de gemeente, organisatie en andere partners, laat Politieteam Bergen op Zoom op Facebook weten. Dat is overigens bij georganiseerde evenementen niet ongebruikelijk.

Bron en foto: Politieteam Bergen op Zoom