De Borghoek en SamenSterk zetten zich in voor de Samenloop voor Hoop

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM – Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de jaarlijkse actiedag op basisschool de Borghoek. De actiedag staat vaak in het teken van één of meerdere bijzondere doelen. Dit jaar ging de gehele opbrengst naar 'Samenloop voor Hoop', een 24-uurs wandelevenement waarbij de teams zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het KWF.

Het mooie weer zorgde voor een drukke en gezellige middag. Met een sponsorloop, diverse activiteiten en kraampjes waar de kinderen hun zelfgemaakte spullen verkochten is behoorlijk wat opgehaald. Het exacte bedrag zal later deze week bekend worden gemaakt.

UPDATE, 13-4-'18: De actiedag op een groot succes! Het was mooi weer en gezellig druk, er waren veel enthousiaste kinderen en iedereen had veel plezier. Het uiteindelijke resultaat heeft alle verwachtingen overtroffen. Er is maar liefst een bedrag van € 5.259,58 opgehaald. Samensterk is ontzettend trots op alle leerlingen van de Borghoek die, voor dit enorme bedrag hebben gezorgd. De school, alle leraren en leerlingen worden ontzetten bedankt, zowel door SamenSterk als door Samenloop voor Hoop en het KWF.

Foto's: Borghoek / SamenSterk / Samenloop voor Hoop