De ICB zoekt versterking

INGEZONDEN MEDEDELING (Bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT – Ieder jaar gaan er ruim 200 vrijwilligers op pad om bij de Bergse bevolking geld in te zamelen voor het grootste volksfeest van onze stad, de Berregse Vastenavend. Zij kunnen wat nieuwe 'collega's' gebruiken.

In groepjes wandelen de ICB'ers door alle straatjes van onze stad om een bijdrage te vragen. Een gezellige, gezonde en sportieve bezigheid waarbij je bij veel adressen een ’artverwerremende' bijdrage in ontvangst mag nemen.Het is een ’arteleke' en hechte club mensen met 'd’r art op de juiste plek' en een groot ‘art vor het féést'.

Mè d’éél oew art

Zoals gebruikelijk is bij een club is er wat verloop. Dat houdt de ICB levendig en daarmee blijft de verhouding tussen jong en oud goed in balans. Voor een aantal wijken in de stad zoekt de Stichting Vastenavend daarom nog wat versterking. Onder andere op de Bergse Plaat, in het centrum en enkele wijken kunnen ze nog een aantal nieuwe ICB-ers gebruiken. Wil jij of willen jullie je 'mè d’éél oew art' inzetten of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar icb@stichtingvastenavend.nl.