De intocht van Sinterklaas in Bergen op Zoom

De pepernoten liggen al een poosje in de winkel, maar de goedheiligman is zich nog in Spanje aan het klaarmaken voor de bootreis naar Nederland.

De Sint zal op zaterdag 12 november aankomen in Hellevoetsluis. En vliegensvlug zal hij ook dezelfde dag arriveren in de Theodorushaven van Bergen op Zoom met zijn Pietermannen.

Rond 13.30 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten aan (als er niets verkeerd gaat ;-). Vanaf 13.00 uur is er al muziek en kan je een goed plekje uitzoeken.

Vanuit de haven gaat het gezelschap van de goedheiligman richting de Grote Markt van Bergen op Zoom. Daar zal hij ontvangen worden door de burgemeester.

Een mooie tekening voor Sinterklaas meenemen naar de tocht? Ga naar de website van de Sint in BOZ website.

Sints Muziekspektakel

Het Sints Muziekspektakel is zondagmiddag 13 november vanaf 15.00 uur de leukste muzikale show met live muziek van de Pietenband en de Zangpieten. Voetjes van de vloer en handjes in de lucht of handjes in je zij of klap eens in je handen en doe lekker mee met de Danspieten. De kinderen hebben allemaal een goed plekje vlak bij het podium. Natuurlijk is Sinterklaas er ook bij.